Опубліковані шпигунські фото салону нового Jeep Wrangler 2018

У Мережі з’явилися шпигунські фотографії салону нового покоління Jeep Wrangler 2018, зроблені на одному з дилерських заходів в США. Презентація новинки запланована на 1 грудня 2017 року, коли в Лос-Анджелесі відкриється автовиставка (LA Auto Show-2017).

До цього в Мережі публікувалися шпигунські фото дизайну кузова цього позашляховика, який на тестах був покритий камуфляжем, однак деталей того, як буде виглядати інтер’єр автомобіля – не було.

Автомобіль повинен отримати під капот 3,6-літровий мотор V6 Pentastar, що працює в зв’язці з механічною або автоматичною трансмісією. Також буде доступний 2-літровий турбований агрегат, потужність якого поки не названа, як і характеристики єдиного «дизеля» в моторній лінійці цієї моделі.

Новий Jeep Wrangler 2018, судячи зі шпигунських знімків, отримає кнопку старт/стоп в меню, сидіння з ручним регулюванням поперекової підтримки, 33-дюймові покришки, а також широкий список кольорів кузова, починаючи з синього, оранжевого, чорного і білого і закінчуючи кольором «срібна затока».