На звалищі в США виявили унікальний пікап Toyota (Відео)

Третє покоління пікапа Toyota Hilux, яке реалізовувалося в Сполучених Штатах під ім’ям Toyota Pickup Truck, миттєво отримало статус легенди через високий рівень надійності та витривалості. Деякі такі автомобілі до сих пір використовуються американцями, а один з них був знайдений на «автомобільному кладовищі» в Сан-Франциско, пише avtoblog.ua

Американський журналіст Мартін Міряли продовжує подорожувати по автомобільним звалищі каліфорнії і знаходити унікальні і рідкісні автомобілі, які були справжніми бестселерами минулого століття.

Одним з таких автомобілів став 37-річний пікап Toyota Pickup Truck, який активно використовувався в 1980-х роках і міг скласти гідну конкуренцію американським моделям. Примітно, що пікап Toyota Pickup Truck комплектується рідкісним мотором 20R, який здатний генерувати всього 90 кінських сил, але через високий показник крутного моменту модель була досить потужною і витривалою.

На жаль, пікап Toyota Pickup Truck позбувся одометра, тому про пробіг двигуна судити неможливо. Судячи з зовнішнього вигляду автомобіля, пікап використовувався як авто для тривалих подорожей, адже вантажний відсік моделі переобладнаний в спальне місце з тентом.

Примітно, що свого часу модель Toyota Pickup Truck в США прославилася як «автомобіль для сантехніків», а на сьогоднішній день модель використовується в якості військового пікапа в конфліктах в Африці.