Renault Duster 2018: нові подробиці недорогого кросовера Рено

Кросовер Renault Duster другого покоління не отримає подовжену семимістну версію, але зате буде доступний з 130-сильним турбодизелем, пише autocentre.ua.

Представники концерну Renault-Nissan підтвердили виданню AutoExpress, що недорогий кросовер Рено другого покоління дебютує на Франкфуртському автосалоні, а поки модель проходить останні тести.

Крім того, в Рено спростували чутки про появу можливої ​​семимістної версії Renault Duster 2018. Подовжений варіант не відповідає концепції моделі, одним з головних пунктів якої є компактні розміри авто.

Новий Рено Дастер все ж підросте в розмірах, але не набагато. Його побудують на платформі В0, яку використовує і нинішня модель. Дизайн авто стане виразніший.

У Renault Duster 2018 поліпшені матеріали внутрішньої обробки, а в списку опцій вперше з’являться клімат-контроль, камера заднього виду, датчики світла і дощу.

Кросовер Рено будуть оснащувати бензиновими двигунами об’ємом 1,6 л (115 к.с.) І 1,2 л турбо (125 к.с.), А також турбодизелями об’ємом 1,5 л (90 і 110 к.с.) І 1,6 л (130 к.с.).