Машини на «єврономерах» потрапили під підозру

Стрімке зростання числа автомобілів європейської реєстрації, які перебувають на території України, вже став причиною вираження масового невдоволення. Власники подібних автомобілів частіше за інших виявляються помічені за кермом в нетверезому вигляді і агресивному водінні. Підтверджують подібні спостереження і службовці поліції, які стверджують, що до половини всіх ДТП відбуваються власниками «єврономерів», – пише Автотема.

З іншого боку, було б несправедливим стверджувати, що правила дорожнього руху порушуються виключно автомобілістами на «єврономерах». Наприклад, користувачі соціальних мереж висловили думку про можливу причетність власника нерозмитненої BMW до дорожньо-транспортної пригоди, сліди якого видно на автомобілі неозброєним оком. З урахуванням того, що на капоті автомобіля є вм’ятина, а лобове скло розбите, користувачі висунули припущення, що автомобіль може перебувати в розшуку.

Пізніше подібні підозри було спростовано іншим користувачем, який на доказ своїх слів доклав фотографії, з яких випливає, що причиною отриманих ушкоджень стало впале на автомобіль дерево.