Автомобілі-потопельники можуть заполонити Україну (Фото)

Ураган Харві привів в непридатність десятки тисяч авто в США. За попередніми оцінками, отримали пошкодження понад 100 тисяч машин

Але не було б щастя, та нещастя допомогло. Ми вже писали, в якому вигляді б / у електромобілі Tesla потрапляють в Україну.

Як і Тесли, переважна більшість машин з США завозять до нас з ушкодженнями, після усунення яких вони потрапляють на ринок. Як вдалося з’ясувати Автоцентр.ua, «сірі» дилери вже шукають шляхи ввезення «потопельників», які постраждали в результаті урагану Харві.

Справа в тому, що вже зараз в південних штатах організували гігантські стоянки для пошкоджених машин. Одні з них продадуть з аукціонів, інші – утилізують. Саме цим і хочуть скористатися кмітливі продавці б/у авто в Україні, купивши пошкоджені стихією автомобілі за безцінь.

На даний момент тільки в Х’юстоні на автодромі Royal Purple Raceway стоїть 30 тисяч автомобілів, власники яких чекають рішення страхових компаній про виплату збитку.

Серед них є як седани і позашляховики, так і електромобілі і суперкари ніби Ferrari і т.д. Як пишуть американські ЗМІ, багато власників авто навіть з невеликими ушкодженнями не хочуть повертати їх собі, тому готові розлучитися з ним за ціною, нижчою ринкової.

А це означає, що в Україні можуть хлинути старі машини з США, причому більшість з них, швидше за все, будуть побиті і втоплені екземпляри – вони набагато дешевші, отже, після їх відновлення можна непогано заробити з продажу. До слова, не можна виключати і ввезення нових машин, що опинилися під водою в результаті урагану. Тим більше, що місцеві дилери вже дарують значні знижки на авто без пробігу, але з «нюансами».


Не пропустіть