Повідомили, коли чекати нову версію культового Pajero

Представники Mitsubishi розповіли, яка доля чекає легендарний позашляховик японської марки

Нинішній Mitsubishi Pajero – зразка 2006 року, так що поточна версія позашляховика, м’яко кажучи, немолода. При цьому ще два роки тому тодішнє керівництво Mitsubishi заявило, що розробку позашляховика нового покоління на деякий час зупинено: створення нового Pajero – процес занадто складний і дорогий, а прийдешнє (з 2020 року) жорсткість еконорм змусило б інженерів вирішувати безліч проблем з приводу маси, економічності і екологічності великої машини.

Однак нещодавно компанія Mitsubishi стала частиною альянсу Renault-Nissan, і нове керівництво компанії цілком могло переглянути плани, що стосуються «Паджеро». Це питання задали операційному директору японської марки Тревору Манну. За словами Манна, принципова позиція не змінилася – розробка позашляховика нового покоління не веде, а поточна версія моделі продовжить випускатися, поки автомобіль буде користуватися мінімальним попитом.

Pajero – це легендарне ім’я. Безумовно, коли-небудь під цим великим брендом і буде випускатися новий автомобіль, проте в найближчі плани Mitsubishi створення нового покоління Pajero не входить
Тревор Манн
операційний директор Mitsubishi


Не пропустіть