Чого чекати? Уряд зареєструє автомобілі з єврономерами

Український уряд має намір прийняти документ, відповідно до якого особисті транспортні засоби, ввезені в Україну на певний час, яке становить більше 90 днів, повинні бути поставлені на облік без зміни реєстраційних документів та номерних знаків країни їх реєстрації.

Такого роду норма міститься в підсумкових і перехідних положеннях проекту закону Кабінету міністрів №7286 про посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

У законопроекті йдеться: «Встановити, що транспортні засоби особистого користування, які були тимчасово ввезені на українську територію на період більше 90 днів, протягом десяти робочих днів з моменту ввезення необхідно поставити на державну реєстрацію, не змінюючи при цьому номерні знаки або реєстраційні документи країни , де вони були раніше зареєстровані в порядку, встановленим українським урядом».

У свою чергу видання autonews.ua зазначає, що здійснити таку процедуру може виявитися важко для дев’яноста відсотків населення, яке їздить на нерозмитнених транспортних засобах.

Джерело replyua.net

Не пропустіть