У Києві “герої парковки” перетворили газон на болото (Фото)

Комунальники знову скаржаться на “відсутність культури” у водіїв

Глава КП “Київблагоустрій” Андрій Андрєєв повідомив про черговий кричущий випадок знищення зелених зон автомобілістами. Він опублікував фото з Відрадного (Солом’янський район столиці), де водії “викатали” газон, та ще й вимазали брудом проїжджу частину.

“Вулиця Борщагівська, 171/18 (район Індустріального моста) є красномовним прикладом тотального нехтування багатьма водіями елементарними поняттями дозволеного і розумного під час паркування. Так – зима, бруд, немає зеленої травички. І що – це підстава для паркування на місці газону? Одна справа, коли подібну картину ми спостерігаємо біля вхідних воріт будівельних майданчиків, куди заїжджають вантажівки. Зовсім інша справа – такий бруд на проїжджій частині після седанів”, – обурився Андрєєв.

За його словами, інспектор КП “Київблагоустрій” зафіксував це порушення і звернувся до КП СЗН Солом’янського району, щоб його усунули. “Там прийняли зауваження. І одночасно запевнили, що зможуть відновити газон і захистити зелену зону трохи пізніше, після морозів. Тоді можна буде новий грунт завезти і правильно його розрівняти. Тому закликаю водіїв виконувати не тільки правила дорожнього руху, а й неписані правила благоустрою міста”, – повідомив директор КП “Київблагоустрій”.

Джерело kiev-ukr.segodnya.ua

Не пропустіть