Opel показав свій новий фургон Combo (Фото)

Німецький автовиробник Opel, який увійшов до французького альянсу PSA Group, представив новий фургон Opel Combo Life. Його розробили на тій же платформі, що і новий Citroen Berlingo, а його дебют намічений на березень на Женевському автосалоні.

Згідно з інформацією, отриманою від спеціалізованих порталів, новий фургон з’явиться на авторинку в двох версіях, які отримали стандартну і подовжену колісні бази. У стандартному виконанні об’єм багажного відсіку досягне 750 літрів, а в подовженій модифікації 1050 л.

Панель управління новинки досить схожа на апаратну панель нового Citroen Berlingo. Обидві машини забезпечили однаковим тачскріном мультимедійної установки. У списку функцій новинки числяться проекційний дисплей, круїз-контроль, асистент розпізнавання дорожніх знаків, контроль за якою рядності руху і мультимедійний комплекс з підтримкою сервісів Apple CarPlay і Android Auto.

У моторному відсіку Opel Combo Life розташувалися 1,2-літрові агрегати з потужністю 110 і 130 кінських сил. Крім них машина оснащена чотирма дизелями з віддачею 75 і 130 к.с. Вони працюють в тандемі з 8-діапазонною автоматичною трансмісією.


Не пропустіть