В Україні стартував продаж рестайлінгового кросовера Nissan X-Trail (Фото)

Оновлений Nissan X-Trail отримав виразніший і агресивний дизайн, а також доповнений список опцій. Серійні кросовери вже з’явилися в українських дилерських центрах марки.

В ході рестайлінгу Nissan X-Trail обзавівся більшою світлодіодною оптикою, іншими бамперами, хромовою обробкою на нижній частині дверей і збільшеною V-подібною вставкою на решітці радіатора. Автомобіль додав у довжині в порівнянні з попередником. В салоні, для обробки якого використовувалися більш якісні і дорогі матеріали, з’явилося зручне і сучасне кермо з підігрівом, а також обігрів задніх сидінь.

У переліку оснащення з’явилися активний круїз-контроль і функція автоматичного гальмування, що дозволяє запобігти ДТП при різкому скороченні дистанції з сусідньої машиною. Крім того, вперше кросовер Nissan X-Trail оснастили автоматичним паркувальним асистентом.

Моторну гамму моделі в компанії вирішили не піддавати змінам, зате автомобіль отримав перенастроюючу підвіску. В Україні кросовер можна придбати з 2,5-літровим атмосферним мотором, що розвиває 171 кінську силу.

Пару двигуну може становити лише безступінчата трансмісія. До теперішнього моменту повний привід All Mode 4×4-i передбачений тільки для бензинових версій.


Не пропустіть