Експерти назвали ТОП-10 найбільш безпечних преміальних автомобілів 2018 року

Рейтинг, до якого увійшли найбезпечніші преміальні автомобілі, був складений з урахуванням даних великих організація з безпеки. Зокрема мова йде від таких організаціях як NHTSA і IIHS.

При цьому в рейтингу не потрапили преміальні автомобілі, які в цьому році ще не пройшли тест на безпеку в цих організаціях.

Преміальні авто як правило оснащені сучасними опціями, функціями, а також системами безпеки, але далеко не завжди вони можуть бути безпечні в разі ДТП.

Проаналізувавши результати краш-тестів експерти назвали ТОП-10 найбільш безпечних преміальних автомобілів 2018 року. При цьому варто відзначити, що в рейтингу присутні тільки основні серійні автомобілі, тому моделі типу Audi A8, BMW 7 Series і Mercedes-Benz S-Class тут не присутні.

Отже, на першому місці ТОП-10 розташувався седан Acura RLX, і нехай ця машина не користується популярністю, але вона безпечна як для водія, так і для пасажира.

На другій сходинці розташовується седан Audi A3, а в трійку лідерів увійшов седан Audi A4. Обидві моделі отримали вищі оцінки за безпеку.

Четверте місце виявилося за преміальним седаном Genesis G80, а слідом за ним виявився і флагманський Genesis G90. У другій п’ятірці опинилися такі моделі: Mercedes-Benz E-Class, Lexus IS, Lexus ES, Volvo S60, Volvo V60.