Складено ТОП-5 престижних китайських автомобілів

Експерти підготували ТОП-5 кращих престижних китайських автомобілів, на яких не соромно їздити. Особливу увагу при аналізі претендентів приділялася як дизайну, так і технічному оснащенню машин.

Як не дивно, перше місце в даному рейтингу зайняв екземпляр Lifan Smily. Головним достоїнством автомобіля вказали його доступну ціну, а також якісні деталі, які дозволяють тривалий час експлуатувати транспорт без відвідування ремонтних майстерень. Друге місце зайняла інша модель даного виробника – Lifan Solano II. Настільки високу оцінку транспортний засіб отримав за рахунок свого просунутого дизайну, вираженого в новому підході до стилістики китайського бренду. У цій версії автомобіль володіє також і зниженою витратою до 6,5 літрів на 100 км шляху.

Третє місце зайняв Geely Emgrand X7, що відрізняється якістю обробки кузова і салону, а також міцними компонентами, що роблять модель більш надійною, ніж попередники. Четверте місце виявилося за кросовером Great Wall Hover H5, який незважаючи на значний дизайн, відноситься до категорії найбільш доступних автомобілів. П’яте місце найбільш вдалих моделей зайняв екземпляр Foton Sauvana.


Не пропустіть