Kia Soul став ще більш зухвалим (Фото)

Південнокорейський автовиробник Kia представив на автосалоні в Лос-Анджелесі третє покоління Soul. Автомобіль, побудований на новій платформі, додав особливостей і агресії, але залишився упізнаваним.

У загальному плані силует залишився колишнім, але попереду Kia Soul тепер прикрашають вузькі світлодіодні фари зі світлодіодною смужкою денних ходових вогнів, що проходять по всій ширині через решітку радіатора. Вертикальні ліхтарі залишилися вертикальними, але тепер у них складний малюнок світлодіодів і нижня частина, що йде до центру. По верху заднього скла ліхтарі з’єдналися пластикової планкою. Особливо, звичайно, варто відзначити патрубки вихлопної системи, розміщені по центру.

Салон нового Kia Soul отримав симпатичні вставки біля ручок відкривання дверей, фонове підсвічування, в цілому виразні форми і центральний 10,25-дюймовий дисплей.

Вперше Kia Soul отримав виконання X-Line, знайоме нам по інших моделях компанії. Воно передбачає наявність захисного пластикового обвісу, опціонального двокольорового забарвленням кузова, протитуманних фар і рейлінгів. Ні куди не поділося і версія GT-Line, яка відрізняється більш агресивним виконанням передньої і задньої частини зі значним переднім бампером і декоративним дифузором ззаду, а також чорні корпуси дзеркал, шкіряну обробку керма і важеля КП.

На даний момент для автомобіля заявлені два бензинові мотори і одна електрична силова установка. Базовим для моделі стане атмосферний 149-сильний (179 Нм) дволітровий агрегат, який може працювати як з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, так і з адаптивним варіатором, який дебютував на Kia Forte. У строю залишився і 1,6-літровий турбомотор потужністю 204 к.с. і 265 Нм від Kia Ceed GT. Пару йому складає 7-ступінчаста роботизована трансмісія. Електричний ж Kia Soul приводиться в рух 204-сильним електромотором від Kia Niro. Запас ходу електрокара не називається, але «донор» на одному заряді долає до 485 кілометрів.


Не пропустіть