Volkswagen представив фінальну версію легендарної моделі Beetle (Фото)

В рамках автосалону в Лос-Анджелесі німецька компанія представила останню версію легендарної моделі Beetle.

Фінальна версія автомобіля отримала відповідну назву Beetle Final Edition. Спецверсія в цілому не відрізняється від звичайного варіанту автомобіля.

У ній запропонували кілька нових функцій, а представлена ​​вона буде в двох спеціальні кольорах. Особливі кольори кузова, за заявою компанії, підкреслюють всю унікальність даного автомобіля.

Таким чином, Beetle йде в історію, а повноцінно його виробництво буде припинено в середині літа майбутнього року. Рішення зняти з виробництва легендарну модель було прийнято через низький рівень продажу.

Так, якщо в 2012 році обсяги продажів ретрокара склали 108 тисяч штук, то вже в минулому році продажі скоротилися в два рази.

На заводі, де здійснюється складання «Жука», в подальшому будуть випускати більш перспективні автомобілі.

Наступника для автомобіля не буде, але в компанії розглядають можливість випуску моделі, яка буде схожа на «Жука», однак це буде вже повноцінний електрокар, адже саме на такі авто виробник і робить ставку.

Що стосується версії Beetle Final Edition, то вона стилізована під оригінальну модель, яка зійшла з конвеєра в Мексиці в 2003 році.

У рух Beetle Final Edition буде приводитися турбованим дволітровим двигуном з віддачею 176 к.с. У парі з двигуном запропонують шестишвидкісний автомат. На американському ринку фінальну спецверсію оцінили від 23 045 доларів.


Не пропустіть