Audi показала концепт нового електромобіля Audi e-tron GT (Фото)

Audi як і обіцяла в Лос-Анджелес привезла свій новий концепт електричного e-tron GT. Серійна версія цієї моделі на ринку буде конкурувати з Tesla Model S.

Кілька днів тому Audi показала перший тизер свого флагманського електрокара, а тепер на мотор-шоу в США його представили публічно.

За розмірами Audi e-tron GT схожий з A7 Sportback. Заявлено, що довжина електрокара становить 4,96 метра, ширина 1,96 метра, а висота 1,38 метра. Розмір колісної бази 2,90 метра.

Машина створена на новій платформі за рахунок чого у неї з’явився попереду багажний відсік і його об’єм становить 100 літрів, а ззаду об’єм багажного відділення на 450 літрів.

Концепт оснастили великими колісними дисками – 22 дюйма, матричними фарами з малюнком, що нагадує блискавки, і спортивним аеродинамічним обвісом.

У салоні електричного автомобіля великий інформаційний РК-дисплей, цифрова панель приладів і кермо зі скошеною верхньою і нижньою частинами.

Що стосується силової установки, то її віддача становить 590 к.с. Вона забезпечує автомобілю розгін від 0 до 100 км/год за 3,5 сек, до 200 км/год e-tron GT розженеться за 12 секунд.

Представлений концепт є повнопривідним. так як у нього на кожній осі по електромотору. На одному заряді машина може проїхати до 400 км, а на спеціальній зарядці повнити запас ходу до 80% можна за 20 хвилин. Також в електрокарі встановили автопілот третього рівня.

Серійна версія Audi e-tron GT вийде в 2020 році.


Не пропустіть