Експерти назвали п’ять найбільш провальних моделей автомобілів року

Топ п’ять моделей автомобілів 2018 року, які в максимальній мірі не виправдали очікування своїх виробників, назвали 30 грудня експерти порталу SpeedMe.

Цим провалам на авторинку, на думку експертів, сприяло багато чинників: ціна, час дебюту, конкуренція, дизайн, кредитні умови і репутація

На першому місці в рейтингу порталу модель позашляховика Land Rover Defender. Автомобіль, незважаючи на свою легендарність і відмінні якості позашляховика, вибрало в 2018 році всього 10 покупців у всьому світі.

На другому місці південнокорейський седан класу «люкс» Genesis G90. Автомобіль подолав планку в 10 тисяч екземплярів при ціні в 70 тисяч доларів, при цьому більш дешевий Genesis G80 був проданий у кількості понад 43 тисяч примірників.

На третьому місці також південнокорейський позашляховик SsangYong Actyon. Дана модель, незважаючи на апдейт в 2016 році на двигун об’ємом 2,0 літра і потужністю 149 к.с., була продана в кількості 169 штук.

На четвертому місці швидкісний напівспортивний кросовер преміум-класу Infiniti QX70. Він проданий в кількості 2 289 штук.

На п’яте місце експерти SpeedMe поставили американський седан Lincoln Continental. Його продажі в 2018 році склали 8 874 тисячі штук.


Не пропустіть