В Україні продали перший тягач для поганих доріг (Фото)

В Україні продали перший сідельний тягач IVECO Stralis HI-WAY EVO, призначений спеціально для поїздок по поганих доріг. Компанія «АВЕР-ТЕХ» заплатила за нього 79,9 тис. євро.

Цей тягач на українському ринку був представлений відносно недавно – в березні поточного року. Він в своєму сегменті володіє кращим співвідношенням загальної вартості володіння та рентабельності транспортного бізнесу в цілому.

Тягач адаптований для поганих доріг, що корисно для його експлуатації в Україні. Адаптація полягає в посиленій рамі і підвісці, в великих шинах. Він оснащується двигуном стандарту Євро-6. Його потужність – 420 к.с. Зверніть увагу, що сучасний екологічний двигун дозволяє тягачу їздити по всій Європі.

У цього автомобіля багато різних електронних помічників. Серед них: адаптивний круїз-контроль, система утримання смуги руху і русифіковане меню бортового комп’ютера.

Кабіна тягача нагадує невелику затишну квартиру. У кабіні є два спальних місця, холодильник, обігрівач. Можна швидко розкласти невеликий столик.

Загалом, перед нами відмінний комфортний сучасний сідельний тягач, пристосований для поганих доріг. Думаємо, в Україні у нього є майбутнє.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть