Bentley представила книгу, яка коштує дорожче, ніж Bentayga (Фото)

Bentley ніколи не були дешевими автомобілями. У США, де британські преміум-моделі коштують дешевше, ніж в Європі, найменш дорогим Bentley є кросовер Bentayga: за нього просять від 165 тисяч доларів. Трохи дорожче коштує Continental GT. Далі йде седан Flying Spur, а найдорожчим є флагман – Mulsanne. І з усіх цих моделей тільки Mulsanne коштує дорожче, ніж книга, яку Bentley анонсувала сьогодні.

Компанія відзначає столітній ювілей, і на честь цієї події британці випустили дорогу книгу, яка важить 30 кг. Bentley Centenary Opus зберігає в собі історію про «екстраординарні автомобілі, людей і досягнення культового британського виробника». Книга включає дев’ять розділів, які барвисто розписані на 800 сторінках.

Деякі знімки автомобілів, що потрапили в книгу, ніколи до цього не публікувалися. Покупцям ексклюзивного видання запропонують три комплектації книги: Mulliner, Centenary і 100 Carat. Остання коштує 255 тисяч доларів, і за назвою зрозуміло, що це справжній витвір мистецтва з прикрасою з дорогоцінних каменів. Решта дві версії книги простіше і коштують $ 16 000 і $ 3800.. тираж обмежений!


Не пропустіть