5 найбільших автомобільних штрафів в історії

Ми всі скаржимося на те, що постійно збільшуються штрафи за порушення ПДР. Але в порівнянні з цими випадками, наші штрафи вже не так і страшні.

Першим Арабські Емірати – ім’я громадянина не розголошується, але він за 5 хвилин порушив на 12 з гаком тисяч доларів! І все це були перевищення швидкості, в загальному 12 разів.

Номером два – глава корпорації Нокіа на мотоциклі перевищив лише на 27 км/год – постійне порушення у нас в містах – і потрапив на 100 000 доларів. Там діє справедлива шкала диференціювання штрафів в залежності від рівня зарплати.

Три – знову Фінляндія. Мільйонер Юсі Салонен перевищив в два рази швидкісний режим – 80 замість 40 км. І заплатив 170 тисяч доларів. Але окружний суд зменшив суму до 100 тисяч. Що теж нереально багато для нас.

Чотири – важко втриматися від перевищення, коли у тебе Феррарі. Це і відбулося з мільйонером з Швейцарії. Він розігнав свою Тестаросса до 137 при ліміті в 80. І отримав штраф в розмірі 290 тисяч доларів.

І нарешті, рекордсмен в даній дисципліні – родом зі Швеції. Гонщик за кермом «Мерседеса», явно тюнінгованного, так як з заводу швидкість обмежують на планці в 250 км/год, розігнався аж до 290 км/год. І це при ліміті в 120! Знову, перемогла, але не для лихача, справедливість – залежність штрафу від доходів. І сума склала нереальні 1 мільйон доларів!


Не пропустіть