Новий китайський джип здивував варіантами кузова (Фото)

Китайський джип BAIC BJ2022 Brave Warrior, що перекладається як «хоробрий воїн», застосовується не тільки в армії, а й в цивільному житті.

Китайський джип в цивільному виконанні спочатку пропонувався тільки з 5-дверним закритим кузовом і як 2-дверний пікап. І ось тепер з’явилися ще 3-дверне виконання – з більш високим дахом і укороченою на 450 мм (до 2400 мм) колісною базою, а також пікап з дворядною, 4-дверною кабіною. Колісна база останнього навпаки зросла на 500 мм (до 3350 мм).

BAIC BJ2022 Brave Warrior випускається з 2011 року і пару років тому був грунтовно модернізований – змінений дизайн капот і крил, нова приладова панель.

Машина також отримала 2,0-літровий бензиновий турбомотор Mitsubishi потужністю 190 к.с. Цей двигун буде стандартним для 3-дверної версії, а в якості опції можна встановити 2,4-літровий 211-сильний турбомотор тієї ж марки. А ось для пікапа запропонований турбодизель Isuzu – робочим об’ємом 2,4 л і потужністю 109 к.с. (225 Нм). Коробка передач для всіх двигунів – механічна, 5-ступінчаста.

Джип оснащується повнопривідною трансмісією part-time, має жорстко підключаємий передній міст. Рамний позашляховик має передню пружинну підвіску, задню ресорну, з нерозрізним мостом. Скільки коштують нові модифікації поки не повідомляється, нагадаємо, що 5-дверна продається за 130 тисяч юанів (близько 18 тис. доларів).

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть