Найбільш економічна Toyota Camry виходить на український ринок (Фото)

Починаючи з сьогоднішнього дня, 24 травня, у офіційних українських дилерів Toyota можна замовити гібридну версію Камрі – Toyota Camry Hybrid. Машина доступна в одній, преміальній комплектації Premium.

Основна відмінність гібридної Камрі – це, звичайно, ж силова установка. Автомобіль оснащений 218-сильною установкою, що складається з бензинового мотора (2.5, 178 к.с.) і електродвигуна. Зістиковується вона з безступінчатими трансмісій з електронним управлінням (e-CVT).

Витрата Toyota Camry Hybrid – 5,2 л в місті і 4,4 л по шосе на 100 км пробігу. Для порівняння, у звичайній Камрі з 2,5-літровим бензиновим витрата становить 11,5 і 6,4 л відповідно.

В оснащення Камрі входить проекційний на лобове скло екран Head-up, бездротова зарядка для смартфона, акустика JBL з 9 динаміками. Список електронних асистентів теж досить широкий – круїз-контроль з функцією підтримки дистанції з їдуть попереду ТЗ, автоматичне керування дальнім світлом, оповіщення про з’їзд з смуги, розпізнавання дорожніх знаків, асистент паркування з функцією автоматичного гальмування і т.д.