Рідкісний ЛуАЗ знайшли в Європі (Фото)

Нерідко на європейських ресурсах можна знайти оголошення про продаж автомобілів ЛуАЗ. Найбільше таких машин продають в Польщі (власне, серед країн Старого Світу), і не дивно чому: в радянські роки поляки імпортували моделі 967М, 969М, а позашляховик з індексом 1302 і зовсім збирали самі (під маркою Wilk). Однак нещодавно на сайті OLX.pl з’явилося оголошення про продаж ексклюзивної моделі Луцького автозаводу.

Йдеться про ЛуАЗ-13021 – автомобіль, який офіційно не поставлявся до Польщі. Більш того, він є в принципі рідкісним – всього було випущено 300 екземплярів.

Як вдалося дізнатися Facebook-спільноті Українські автомобілі, деякий час назад машина була куплений у одного колекціонера, і довгий час простояла під відкритим небом. Після чого, 3 роки тому, пройшла капітальний ремонт.

В оголошенні зазначається, що причина продажу авто – “зміни в житті”. ЛуАЗ потребує ремонту і фарбування тенту, його пробіг становить всього 5500 км. Рік випуску автомобіля – 1994 року. Заявлена ​​ціна – 8200 злотих, тобто близько 2200 доларів.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть