Відразу три унікальні Toyota Land Cruiser 80-х років шукають нових власників (Фото)

Днями завершився весняний розпродаж на знаменитому американському аукціоні RM Auctions, але не всі лоти вдалося пустити з молотка. Наприклад, відразу три класичних позашляховика Toyota Land Cruiser 80-х років не змогли знайти нових власників.

Трьохдверний Land Cruiser 70-й серії 1988 року, незважаючи на солідний вік прекрасно зберігся. Автомобіль трохи “підняли” і взули у позашляхові шини, але в іншому модель виглядає повністю “автентично”, в тому числі і в салоні. Позашляховик оснащений бензиновим мотором і п’ятиступінчастою механікою.

Другий примірник – це також 70-а трьохдверка, але на рік молодший і з дизельним двигуном. Крім того, тут повний пакет для вилазок на серйозне бездоріжжя: бампера від ARB, лебідка, шноркель, додаткова світлотехніка та інші фішки.

Найбільш практичним з трійки безумовно є червоний Toyota Land Cruiser FJ62 1989 роки з п’ятидверним кузовом і автоматом. Як попередні екземпляри цей “Крузер” також перебуває у відмінній формі, але колишній власник не приховує, що позашляховик побував в аварії.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть