Повністю справну Ferrari 599 оцінили всього в 250 доларів (Фото)

Цікава історія розгорілася в Китаї навколо Ferrari 599 GTB із заплутаною історією. Суд виставив на торги кинутий суперкар всього за 250 доларів, при тому, що він повністю справний. Чому ж тоді так мало? А ось це найцікавіше!

Справа в тому, що раніше цей Ferrari потрапив в ДТП (про це пишуть місцеві ЗМІ), хоча видимих ​​пошкоджень у машини немає. Власник машини втік з місця аварії, тому вона дісталася поліцейським. В ході перевірки з’ясовувалося, що суперкар був не застрахований і не зареєстрований – ті номери, які на ньому закріплені, є підробкою.

Ну а оскільки Феррарі виявився не легалізованою, його виставили на торги як металобрухт. Спочатку машина була оцінена в 350 доларів, але суд вирішив “скинути сотку”, оскільки автомобілем і далі не можна буде користуватися – ним хіба що можна поповнити чиюсь статичну колекцію. До того ж, навздогін до самого авто покладається ще й штраф в 1,4 тис. доларів за простій на парковці.

Спочатку торги за автомобіль йшли добре, за автомобіль вирішили поборотися кілька тисяч чоловік, але потім новина про “халяву” розійшлася по Мережі і влада зняла суперкар з продажу для “врегулювання”.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть