Ford розповів про новий потужний хетчбек Focus (Фото)

Ford опублікував вражаючі динамічні характеристики нового хетчбека Focus ST потужністю 276 к.с.

Новий Ford Focus ST 2019 модельного року оснащений 2,3-літровим бензиновим двигуном EcoBoost з турбонаддувом на 276 к.с і 420 Нм крутного моменту, відправленого на передні колеса за допомогою 6-ступінчастої або 7-діапазонної автоматичної коробки передач.

Як повідомляє Ford, найпотужніша версія нового Focus ST здатна розігнатися до 100 км/год за 5,7 секунди як Honda Civic Type R, і розвивати максимальну швидкість 250 км/год. Крім того, новий Focus ST має більш швидке прискорення на старті, ніж Focus RS попереднього покоління.

2.3-літровий блок EcoBoost оснащений турбокомпресором з подвійною спіраллю, який допомагає виробляти більше потужності, а турбіні швидше нагнітати тиск. Існує також інноваційна система захисту від запізнювання, яка може утримувати дросель у відкритому положенні до 3 секунд, забезпечуючи більш плавне перемикання.

«Заряджений» хетчбек Focus ST оснащений першим електронним диференціалом обмеженого прослизання Ford, який забезпечує більшу точність, ніж механічний, і може поступово почати застосовувати блокування диференціала. Водій може вибрати один з трьох режимів водіння: нормального, спортивного і трекового.


Не пропустіть