В Україні з’явився рідкісний універсал на базі BMW (Фото)

Фото: Topcars UA

В Києві помітили універсал BMW 3 Series E36 від ательє Alpina. Ця модель є рідкістю не лише для українського, а й світового ринку. Зображення машини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соцмережі Instagram.

Універсалів BMW Alpina B6 2.8 Touring  із 1990 по 1999 рік виготовили усього 136. Виявлений в українській столиці екземпляр є 58-м у серії (про це свідчить табличка із серійним номером у салоні).

Фото: Topcars UA

Автомобіль оснащений 2,8-літровою рядною «шісткою» потужністю 240 кінських сил та 293 Нм. Розгін до «сотні» займає 6,9 с, а максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год. Машина має доопрацьовані підвіска та гальма.

Фото: Topcars UA

Alpina B6 2.8 Touring майже не відрізняється від BMW 3 Series. Автомобіль можна пізнати за зміненими бамперами, скромним обвісом, фірмовими колісними дисками та характерною графікою Alpina на боковинах. У салоні авто встановлені спортивні кермо та крісла.

Раніше повідомлялось, що BMW випустить елегантний спорткар потужністю понад 600 сил. Йдеться про стильне купе-тарга зі знімним дахом BMW Skytop.