У Німеччині показали гібридний БТР з двигуном потужністю 1860 к.с. (Фото)

Дана розробка має аж 8 генераторів, які розташовуються в осях, а максимальна швидкість, яку здатний розвинути БТР, становить вражаючі 100 км/год.

Унікальний в своєму роді прототип був представлений Німецькою компанією FFG Flensburger Fahrzeugbau. БТР отримав назву Genesis. Презентувати його повинні були ще в червні в Парижі, проте прем’єра була перенесена через пандемію коронавірусу.

Потужність дизельного двигуна, встановленого в цьому БТР, становить аж 1860 к.с. Живить його 8 генераторів, які розташовуються в осях. Крутний момент становить 15 622 Нм.

Повертає прототип за рахунок легкого пригальмовування коліс одного з бортів. Якщо якісь з коліс відмовляють, то вони повністю відключаються, щоб не створювати перешкоду подальшому руху транспорту.

На цьому переваги не закінчуються. Конструкція БТР максимально спрощена, а завдяки наявності електромоторів він може пересуватися майже безшумно за рахунок електричної тяги.

Габарити становлять 8.25 x 2.25 x 2.4 метрів. Маса – близько 40 т. При швидкості не більше 40 кілометрів на годину БТР здатний проїхати майже 150 км виключно за рахунок електромоторів.


Не пропустіть