В Україні зробили вітчизняну заміну знаменитому ГАЗ-66 (Фото)

Повнопривідна вантажівка ГАЗ-66, який до тепер використовується в нашій армії – це радянський, а сьогодні – російський транспортний засіб з технічними рішеннями 90-х років минулого століття.

За словами Сергія Желевского – генерального директора ТОВ “Базтехсервіс”, яке входить до складу Корпорації, в 2020-му році вони удосконалила вантажний автомобіль Guru на агрегатах Ashok Leyland.

Ця вантажівка підвищеної прохідності 4х4 тепер випускає “Базтехсервіс”. Вона укомплектована 150-сильним дизельним мотором з 520 Нм крутного моменту, має дорожній просвіт в 315 мм, здатний долати броди глибиною в 800 мм і розвивати максимальну швидкість в 110 км/год. Вантажопідйомність – 2500 кг.

У нинішньому році в “Базтехсервіс” ще більше збільшили його вантажопідйомність і поліпшили прохідність, використавши більш потужні передній і задній мости. Тепер бориспільський Guru не тільки ні в чому не поступається ГАЗ-66, але і за деякими характеристиками перевершує його. Тому, вже в 2021-му на “Базтехсервісі” будуть активно пропонують цю вітчизняну розробку українським силовим структурам і МНС.

Джерело autoconsulting.com.ua

Не пропустіть