Українські рятувальники отримали незвичайний Ford Transit (Фото)

Днями маріупольським рятувальникам була передана сучасна мобільна лабораторія радіаційного та хімічного контролю, побудована вітчизняною компанією Validus Special Auto на базі розвізного фургона Ford Transit, пише autocentre.ua.

Лабораторія обладнана сучасними приладами для оперативного аналізу ситуації, проведення польової радіаційної розвідки і моніторингу, засобами для відбору проб і ідентифікації невідомих речовин. Вона також оснащена засобами індивідуального захисту персоналу, зокрема захисними костюмами, дихальними апаратами і засобами для ліквідації витоків хімічних речовин.

Мобільна лабораторія від Validus Special Auto передана в рамках проекту «Посилення спроможності України відносно реагування на Надзвичайні ситуації, пов’язані з Небезпечними хімічними речовинами», який реалізується OSCE Project Co-ordinator in Ukraine за фінансової підтримки USAID – US Agency for International Development в ОБСЄ і Federal Ministry of Foreign Affairs (Germany) при взаємодії з МВС України та ДСНС України.


Не пропустіть