У Парижі на виставці озброєння презентували український броньований автомобіль «ВАРТА» (Фото)

Машина сконструйована і виготовлена на виробничому підприємстві «Українська бронетехніка», пише censor.net.ua.

Учора в передмісті Парижа закрилася одна з найбільших світових виставок озброєння EUROSATORY-2016. Її учасники представили найширший асортимент продукції в галузі оборони і безпеки з понад 140 країн світу.

«За словами організаторів, «цього року на ювілейній виставці очікується понад 57 тисяч відвідувачів і 214 офіційних делегацій із 94 країн світу».

Інтерес у відвідувачів і учасників виставки викликав спеціалізований броньований автомобіль «ВАРТА».

На ринку машини MRAP (англ- mine resistant ambush protected) – не новинка, але СБА «ВАРТА» приваблює продуманим до дрібниць компонуванням та увагою до деталей.

«Офіцери й сержанти відзначають високий рівень захисту екіпажу та десанту, ергономічність, спеціальне обладнання машини, що забезпечують надійну експлуатацію машини і проявлені нею високі бойові якості.

У базовій комплектації машина має значний арсенал функцій: централізована автоматична система підкачки шин, фільтровентиляційна установка, система пожежогасіння в моторному відділенні та відділенні десанту, витяжку порохових газів, камери переднього і заднього виду. Все це в комплекті з потужним позашляховим шасі і броньованим корпусом робить СБА «ВАРТА» дуже привабливим на ринку озброєння. Що й підтвердили делегації МО Брунею, Єгипту, які відвідали виставку», – йдеться в повідомленні.