Нові КрАЗи беруть участь в масштабних військових навчаннях

Автомобілі КрАЗ спеціального призначення в числі сотень одиниць різної техніки були задіяні відразу в декількох масштабних навчаннях підрозділів силових структур, які недавно проходили в різних регіонах країни. Про це повідомила прес-служба ПАТ «Авто КрАЗ».

Згідно з повідомленням, військові відпрацьовують тактичні завдання, залучаючи до навчань не тільки традиційні автомобілі КрАЗ різних моделей, поставлені в армію в різні роки, але і нову спецтехніку випуску 2015-2016 року. Зокрема, прикордонна служба в Ізмаїльському районі провела тактичні навчання з виявлення порушників держкордону і нейтралізації бандформувань. Прикордонний загін, разом з іншою бронетехнікою, використовував новий КрАЗ-6322 «Форпост» з оригінальною бронекапсула. Цей спецавтомобіль витримує підрив 8-10 кг в тротиловому еквіваленті.

В ході міжнародних навчань «Sea Breeze 2016» в Одеському регіоні підрозділи Національної гвардії пересувалися на нових шасі двовісного всюдихода КрАЗ-5233. Нова техніка КрАЗ (бронеавтомобілі КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар і КрАЗ-5233) була задіяна і під час забезпечення безпеки учасників хресних ходів, що проходили в Києві минулого тижня. Також повідомлено, що нові КрАЗи візьмуть участь в парадному марші в Києві на честь 25-ї річниці Незалежності України.

http://hubs.ua/