У Kia створили багатоцільовий армійський позашляховик (Фото)

На виставку озброєння IDEX 2017 корейська марка привезе свій новий тактичний автомобіль LTV, пише auto.mail.ru.

Перші оглядини Kia LTV відбулися чотири роки тому, коли Сеул приймав виставку озброєнь ADEX. Тоді машина була представлена ​​як перспективне легке багатоцільове транспортний засіб – Light Tactical Vehicle (LTV).

У лютому 2015 року в Абу-Дабі на виставці IDEX публіці показали вже передсерійний прототип, оголосивши, що цей автомобіль незабаром надійде на озброєння південнокорейської армії. І ось там же, в Абу-Дабі, відбудеться прем’єра серійної версії.

Kia LTV – це повнопривідний позашляховик, який буде випускатися з двома варіантами колісної бази – стандартною і подовженою. У першому випадку машина важить 5700 кг і може перевозити чотирьох осіб, а подовжений варіант вміщує вісім чоловік і важить 7000 кг.

Машина оснащується 225-сильним турбодизелем і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. У списку обладнання заявлені ABS, обігрів вітрового скла, кондиціонер і шини runflat, що дозволяють в разі пошкодження проїхати 50 кілометрів зі швидкістю 48 км/год.

Kia LTV може розігнатися до 130 км/год, а дальність ходу з повністю заправленим баком становить 600 км. Машина може долати брід глибиною до 80 см і експлуатуватися при температурі від -32 до + 43ºС.

Завдяки модульній архітектурі, на машину може бути встановлений практично будь-який кузов. Передбачена і можливість навішування композитної броні. Очікується, що корейський всюдихід буде істотно дешевший аналогів.