У мережі показали, як збирають українські бронемашини “Варта” (Відео)

У мережі опублікували відео, на якому показано весь процес виготовлення української бронемашини “Варта”: від проектування, варіння і шліфування до фарбування корпусів.

При цьому при складанні “Варти” використовується виключно ручна праця. Судячи по ролику, ні про яку автоматизацію виробництва мови не йде:

Джерело відео: PandA Production/YouTube

Нагадаємо, “Варта” – бронемашина з посиленим протимінним захистом класу MRAP, яка здатна захистити екіпаж при підриві на міні до 6 кг (в тротиловому еквіваленті) як під колесом, так і під днищем.

В цілому “Варта” має п’ятий рівень захисту, броня захищає особовий склад від стрілецької зброї. Двигун має потужність 270 к.с. Є два виходи для десанту – збоку і ззаду. У даху – люк для стрільця з турелі і ще два. У турелі встановлюється кулемет 12,7 мм.

У базовій комплектації машина має значний арсенал функцій: централізована автоматична система підкачки шин, фільтровентиляційна установка, система пожежогасіння в моторному відділенні та відділенні десанту, витяжка порохових газів, камери переднього і заднього виду.