Bentley анонсувала дебют нової моделі в Женеві (Фото)

Компанія Bentley представить 3 березня на Женевському автосалоні нову модель, створену у співпраці з фахівцями фірмового ательє Mulliner. Таємнича новинка на ім’я Bacalar обіцяє стати найдорожчим автомобілем Bentley.

Сьогодні компанія Bentley анонсувала розкішний Mulliner Bacalar, натякнувши, що це буде Grand Touring в його смыливому вигляді. Дизайн новинки обіцяють виконати за мотивами електричного концепт-кара Bentley EXP 100 GT, представленого в серпні 2019 року. На опублікованому відео-тизері можна помітити плавний вигин корми Mulliner Bacalar, ідентичний аналогічному елементу прототипу. Спиці колісного диска також нагадують аеродинамічні колеса EXP 100 GT.

Можна припустити, що загадковий Bacalar побудують на базі Bentley Continental GT нового покоління. Кожен автомобіль збиратимуть вручну. За попередньою інформацією, британці планують випустити всього 12 екземплярів. Плата за ексклюзивність буде високою – не менше 1,5 млн фунтів стерлінгів.

Назва Bacalar походить від озера в Мексиці, популярного туристичного напрямку, відомого також як Лагуна Семи Квітів завдяки воді незвичайного яскраво-синього і бірюзового кольору. Очікується, що новий Bentley Mulliner Bacalar оснастять 6,0-літровим мотором W12 потужністю 635 к.с. Новий Bacalar стане пробою пера для Mulliner, який планує випустити в доступному для огляду майбутньому ще кілька ексклюзивних моделей.


Не пропустіть