Rolls-Royce продемонстрував майбутнє розкішних автомобілів

Rolls-Royce представив концепт-кар розкішного купе. Так будуть виглядати нові моделі починаючи з 2040 року. Представили новинку в Лондоні, пише znaj.ua

Концепт-кар отримав назву 103EX. Він побудований з композитних матеріалів і комплектується електродвигуном і системою безпілотного керування. Розробка концепту велася з використання чотирьох основних принципів компанії, серед яких розкіш, комфорт, персональний підхід і урочисте прибуття.

“Кожен власник Rolls-Royce зможе замовити свій особистий концепт-кар, а ми допоможемо детально спроектувати і виготовити його, перетворюючи кожен автомобіль в неповторний шедевр”, – пояснили в автокомпанії.

Розробники розповіли, що 103EX буде повністю автономним. Його технічні характеристики поки не розкривають. Новинка комплектується лазерної оптикою і скляним дахом.

Весь простір під капотом автомобіля, де раніше розташовувався двигун, перетворилося в багажне відділення. Кузов зроблений з легких матеріалів. Концепт комплектується 28-дюймовими колісними дисками, кожен з яких виготовлений вручну з 65 алюмінієвих деталей. У майбутньому компанія планує відмовитися від нинішнього 12-циліндрового двигуна.


Не пропустіть