Chrysler показав новий концепт із старою назвою (фото)

Концерн Fiat Chrysler Automobiles (FCA) продемонстрував на Міжнародній виставці споживчої електроніки CES-2020 концептуальний кросовер Airflow Vision. Показ даної новинки відбувся в Лас-Вегасі.

У Airflow Vision відсутні двері: в компанії вирішили відразу показати відвідувачам форуму інтер’єр майбутнього. Концепт представлений як преміальний транспорт нового покоління, готовий запропонувати клієнтам комфорт 1-го класу та просунуті технології.

Інтер’єр виконаний в мінімалістичному стилі – з екранами замість кнопок, чотирма роздільними сидіннями і великою кількістю вільного простору для кожного з пасажирів. Серед матеріалів обробки – преміальна шкіра, замша і мідь.

Крім шести екранів, які відповідають за комунікацію, бортову інформацію, налаштування системи мультимедіа та клімату, у ззаду сидячих пасажирів є пара персональних дисплеїв.

За повідомленням FCA, призначений для користувача інтерфейс інтуїтивно зрозумілий і простий, а пасажири можуть обмінюватися між собою необхідною інформацією прямо під час руху.


Не пропустіть