Нове зображення концепту Italdesign GT Zero

Італійський будинок дизайну опублікував черговий тизер свого нового концепту Italdesign GT Zero, прем’єра якого відбудеться в рамках автосалону в Женеві.

Цього разу тизер значно інформативніший, оскільки демонструє форму концепту і його назву. Він буде називатися GT Zero, що означає, ймовірно, що ми маємо справу з Grand Tourer повністю електричною силовою установкою. Дивлячись на профіль автомобіля, ми можемо помітити низький і похилий дах, що поєднується з короткою задньою частиною і виділеними крилами.

Подробиці про електричну силову установку поки не розкриваються, але, швидше за все, нас чекає щось потужне, за аналогією зі стильним торішнім концептом GEA. Він оснащувався чотирма електродвигунами, розвиваючими комбіновану потужність 764 к.с.

Варто відзначити, що Italdesign Giugiaro тепер повністю належить підконтрольній Volkswagen Group компанії Audi після того як засновник Giorgetto Giugiaro продав залишок своїх акцій в 2015 році і покинув будинок дизайну.

Представлений на тизері концепт GT Zero був розроблений новим босом Філіппо Періно, який почав свою роботу ще у вересні минулого року.

Italdesign Giugiaro представить свій концепт GT Zero у вівторок на старті Женевського автосалону – 2016. Як і інші останні концепти Italdesign, GT Zero, ймовірно, буде просто Шоукар.

Ще один італійський будинок дизайну також представить в Женеві свій концепт. Йдеться про що належить індійському концерну Mahindra будинку Pininfarina.

italdesign-giugiaro-gt-zero-concept-teaser


Не пропустіть