Презентували революційну модель автомобільних шин (Відео)

На женевському автосалоні американські шинники представили нові концепт-шини для безпілотних автомобілів

Шини Goodyear Eagle-360 створені за допомогою 3D-друку сферичної форми. Така форма дозволяє шинам рухатися у всіх напрямках, при цьому запобігаючи ковзання на тонкій крижаній кірці і зберігаючи траєкторію при різкому наїзді на перешкоду.

Крім цього, завдяки сферичній формі шини забезпечують більш плавний хід, також сферичні шини дозволяють розвертатися на місці на 360 градусів. До речі, у зоні встановлені датчики. Вони збирають великий обсяг інформації (про погоду, стан дорожньої поверхні, рівні власного зносу і тиску), яка передається бортовому комп’ютеру автомобіля, а частину даних – всім іншим машинам, які перебувають поблизу.

Як такі покришки можна поставити на автомобіль? За задумом інженерів Goodyear така шина, обладнана електромотором і акумулятором, буде утримуватися в автомобілі безконтактно – за допомогою електромагнітного поля.

Революційна модель автомобільних шин

Революційна модель автомобільних шинНа женевському автосалоні американські шинники представили нові концепт-шини для безпілотних автомобілівШини Goodyear Eagle-360 створені за допомогою 3D-друку сферичної форми. Така форма дозволяє шинам рухатися у всіх напрямках, при цьому запобігаючи ковзання на тонкій крижаній кірці і зберігаючи траєкторію при різкому наїзді на перешкоду.Читати повністю – http://mmr.net.ua/koncept/15040Більше цікавих новин – https://www.facebook.com/mmr.net.ua/#Cars #Авто

Опубліковано MMR – Motor Media Review 3 березень 2016 р.


Не пропустіть