Volkswagen показав зображення майбутніх моделей (Фото)

Volkswagen вирішив продемонструвати недалеке майбутнє транспортних засобів. Глава концерну Герберт Діесс опублікував на своїй сторінці в LinkedIn дизайнерські скетчі електричного крос-купе та безпілотного тягача.

Відзначається, що майбутнє буде електричним, цифровим і автономним – це відкриває інші можливості для дизайну.

Електрокар під назвою Project Trinity відрізняє аеродинамічний кузов із загостреною кормою. Саме на цій моделі німецька марка покаже принципово новий дизайн.

Судячи по зображенню салону, Volkswagen ще більше зосередиться на інтер’єрах, де люди працюють, грають, їдять і живуть сім’єю під час поїздок. Очікується, що Project Trinity оснастять системою автономного управління четвертого рівня.

Флагманський Project Trinity, дебют якого запланований на 2026 рік, побудують на перспективній платформі. Вона не має нічого спільного з архітектурою MEB сімейства Volkswagen ID. Також крос-купе обладнають акумуляторними батареями нового типу з можливістю швидкої зарядки.

Що стосується автономної електровантажівки, то у неї відсутня звична кабіна. Безпілотний магістральний тягач може похвалитися характерною передньою частиною з емблемою MAN і величезним обтічником.


Не пропустіть