Mercedes пoкaзaв «сaлoн мaйбyтньoгo» (Фото)

Модель EQS буде представлена ​​15 квітня і з’явиться у продажу влітку. У салоні цієї машини буде стояти величезний екран на всю ширину, а в сидіння вбудовані масажні програми

Mercedes показав інтер’єр люксової електричної моделі EQS. Повноцінна прем’єра цього електрокара відбудеться 15 квітня, купити його в Європі та США можна буде влітку 2021 року.

В першу чергу в салоні виділяється MBUX Hyperscreen – це величезний 56-дюйсовий екран, який розтягнувся на всю ширину передньої панелі. Насправді, це три екрани, бесшовно з’єднані між собою. У Mercedes кажуть, що «гіперскрін», незважаючи на високотехнологічність, простий у використанні. Крім мультимедійної системи, екран об’єднає в собі функції приладової панелі, навігаційної системи і різних налаштувань автомобіля.

У салоні також передбачені «звукові ландшафти», які будуть відповідати за аудіальну атмосферу – адже у електрокара немає бензинового двигуна, і він майже безшумний. У базовій комплектації буде два набори звуків, які можна буде відключити за бажанням і підключити, наприклад, будь-який з стрімінгових сервісів – всі вони інтегровані в мультимедійну систему.

Крім цього, в кріслах моделі EQS передбачені кілька масажних програм, а в салоні – спеціально розроблений для машини аромат No.6 MOOD Linen. При цьому сторонні запахи не повинні потрапити всередину автомобіля завдяки особливому фільтру.

Модель EQS будуть випускати на заводі в Зіндельфінгені, а батареї для нього буде виробляти фабрика в Унтертюкхаймі. Ця машина отримає батарею на 108 кВт, на якій зможе проїхати до 700 км без підзарядки.

Джерело autonews.ru

Не пропустіть