Honda представляє новий електричний позашляховик (Фото)

Японський автовиробник сьогодні представив свій позашляховик e:prototype, новий електричний кросовер, який очолить ряд електромобілів цієї марки. І не турбуйтеся про назву – це буде більше, ніж просто красива концепція, і вона дійде до виробництва.

Honda планує випустити десять електромобілів в Китаї протягом наступних п’яти років, а серійна версія позашляховика e:prototype надійде в продаж навесні наступного року як перший електромобіль марки Honda в країні. Це допоможе Honda досягти своєї мети щодо забезпечення вуглецевої нейтральності до 2050 року, але Honda прагне зробити електричний позашляховик цікавим від водіння з «радістю від водіння», яка повинна бути його головною характеристикою.

Це буде дуже важливо для основних автомобілів, таких як Civic, коли вони в кінцевому підсумку теж будуть електрифіковані. Крім футуристичного дизайну, прототип моделі позашляховика оснащений системою Honda CONNECT третього покоління з можливістю підключення смартфона, бездротовими оновленнями і «дуже складним інтерфейсом розпізнавання голосу».


Не пропустіть