Honda представляє майбутню філософію дизайну інтер’єру (Відео)

Компанія Honda під час Auto Shanghai 2021 продемонструвала позашляховик E:Prototype, на якому анонсували майбутній серійний електромобіль компанії. До цього не було знімків інтер’єру цього автомобіля, але тепер з’явилося відео, яке розглядає майбутню мову дизайну інтер’єру Honda.

Компанія Honda під час Auto Shanghai 2021 продемонструвала позашляховик E:Prototype, на якому анонсували майбутній серійний електромобіль компанії. До цього не було знімків інтер’єру цього автомобіля, але тепер з’явилося відео, яке розглядає майбутній дизайн інтер’єру Honda.

Так звана філософія дизайну «простота і щось» заснована на класичному, орієнтованому на людини дизайні ранніх автомобілів Honda. Основна увага автовиробника приділяє зменшеною складності внутрішньої компоновки, яка повинна створити більш просунутий призначений для користувача інтерфейс.

Іншим ключовим елементом є підхід до максимального збільшення простору в салоні при мінімізації простору, необхідного для механічних та електронних компонентів.

Простота дизайну вимагає не тільки класичної філософії, але і дисципліни щодо користувацького досвіду.

Одна річ, яка не сильно зміниться в порівнянні з поточною мовою дизайну інтер’єру бренду, – це акцент на тонкі колони, низький капот. Це створює відчуття простору всередині кабіни, а також відмінну видимість з хорошим оглядом дороги і навколишнього середовища зовні.

«Щось» в філософії ставиться до прагнення Honda створювати інтер’єри, емоційно пов’язаним з їх власниками. Це виражається в незвичайних деталях дизайну, таких як «акуратна накатка ручки або чарівність матеріалу». Загалом, «простота» буде мовою дизайну Honda для всього модельного ряду, в той час як «щось» буде індивідуальністю і привабливістю, унікальною для кожної моделі.


Не пропустіть