Створили унікальний електричний квадроцикл Opel Rocks E-xtreme (Фото)

Opel Rocks-e був представлений близько двох тижнів тому в якості оновленої версії повністю електричного важкого квадроцикла Citroën Ami. Як і його французький брат, він виглядає як справжня іграшкова машинка. Це зробило його ідеальною базою для невеликого веселого проекту студента-дизайнера Лукаса Венцхефера, який створив Opel Rocks e-xtreme за один тиждень.

Венцхефер, який в даний час навчається в Школі дизайну Університету Пфорцхайма в Німеччині, сказав: “Для початку новий Opel Rocks-e досить поляризаційним, так чому б не зійти з розуму остаточно?”

Як ви можете бачити, він безумовно досяг своєї мети завдяки серії модифікацій першого електричного важкого квадроцикла Opel. У той час як він зберіг всі оригінальні панелі кузова Rocks-e, він додав багато драматизму в свій дизайн, встановивши позашляхові шини, підняту підвіску з великою кількістю поїздок і надширокі гусениці.

Цікаво те, що дизайнер взяв на себе сміливість додати нові світлодіодні фари і задні ліхтарі, які відповідають нинішній мови дизайну Opel набагато краще, ніж похідні від Citroën серійні автомобілі.

Підвіска виглядає досить м’якою, коли автомобіль пірнає при сильному гальмуванні. Серійний Rock-e оснащений електродвигуном потужністю 8 к.с. і акумулятором ємністю 5,5 кВт*год, але ми припускаємо, що версія e-xtreme буде оснащена модернізованою силовою установкою, яка краще відповідає її характеристикам, зберігаючи при цьому невелику вагу близько 425 кг.


Не пропустіть