Subaru представить у Токіо електричний концепт

Марка Subaru привезе на січневий автосалон у Токіо відразу кілька новинок, зокрема електричний концепт-кар STI E-RA. Перший тизер майбутньої машини прес-служба компанії вже опублікувала.

Як пояснили в компанії Subaru, концепт-кар STI E-RA поєднає в собі всі останні напрацювання бренду у сфері автоспорту, який, як і весь світовий автопром, електрифікується та вступає в епоху повної вуглецевої нейтральності. Дизайн шоу-кара, якщо судити з тизерного зображення, буде дуже оригінальним. У всякому разі, на тлі серійного спорт-седана WRX STI він виділиться відсутністю традиційної радіаторної решітки, підсвіченою логотипом STI, отворами замість центрального повітрозабірника, а також компактнішими за розміром фарами.

Якихось інших деталей про концепт-кар Subaru STI E-RA поки немає, але єдиною новинкою він не буде. Крім нього до столиці Японії привезуть ще два шоу-кари: WRX STI performance у незвичайному обвазі та універсал Levorg STI performance, а також кастомний BRZ STI та гоночний BRZ GT300, що здобув перемогу у престижному чемпіонаті Super GT цього року.

Джерело Тарантас

Не пропустіть