Доопрацьована Toyota Tacoma встановила новий світовий рекорд (Фото)

Не всі розробки автомобілів у вигляді 3D проектів потрапляють у реальний світ. Проте, дороблена Toyota Tacoma стала винятком.

Концепт-кар, представлений на знімках, має кілька найменувань – Polar, Polar TRV або Polar EC. Це розробка, яку спочатку перетворили на справжній автомобіль, а потім використали для встановлення нового рекорду. У Книгу рекордів Гіннесса транспорт потрапив у категорії “Найшвидша подорож по суші до Південного полюса”.

Щоб досягти такого результату, творцям довелося провести серйозне доопрацювання транспорту. Як базу взяли автомобіль моделі Toyota Tacoma 2010 року випуску. Ідеєю створення концепту послужило створення автомобіля, який міг би дістатись Південного полюса в максимально короткі терміни.

За зовнішнє оформлення відповідав митець Ян Нісбетт. Подорож до Південного полюсу на автомобілі тривала 39 годин 54 протоколу. За цей час подолали 1113 км. Відомо, що в оснащенні передбачається двигун на 4 літри TRD, потужність якого становить 380 к.с. Відомо, що на будівництво цього монстра пішло 400 000 доларів.


Не пропустіть