BMW представила ексклюзивне купе BMW Concept Touring Coupe у стилі Shooting Brake (Фото)

У рамках щорічного конкурсу “Concorso d’Eleganza Villa d’Este” в Італії відбулася прем’єра BMW Concept Touring Coupe. Це концептуальне двомісне спорткупе, створене вручну в єдиному екземплярі.

Єдиний у своєму роді BMW Concept Touring Coupe поєднує традиційну концепцію кузова з сучасними технологіями. За своїми пропорціями він нагадує BMW 328 Touring Coupe. Родзинкою новинки став кузов у ​​стилі Shooting Brake зі скульптурною задньою частиною та дахом, що плавно переходить у задні бічні панелі та плоске заднє скло.

Довгий капот, обтічні контури даху та потужна задня частина кузова з розширеними задніми колісними арками надають унікальному купе спортивного і водночас елегантного вигляду. Завершують вигляд ексклюзивні легкосплавні диски – 20-дюймові спереду та 21-дюймові ззаду.

Салон автомобіля виконаний у коричневих тонах та оброблений натуральною високоякісною шкірою виробництва італійської компанії Poltrona Frau.

У рух BMW Concept Touring Coupe наводиться фірмовим шестициліндровим рядним двигуном. Його динамічні показники не уточнюються.


Не пропустіть