Mazda опублікувала перше зображення таємничої новинки (Фото)

Японська компанія Mazda опублікувала перше тизерне зображення таємничої новинки. Жодних подробиць про новинку поки немає. У компанії лише зазначили, що йдеться про концепт, який буде представлено 26 жовтня на виставці Japan Mobility Show у Токіо.

Можна припустити, що йдеться про провісника родстера MX-5 нового покоління. Поточна генерація моделі була представлена ще 9 років тому. Судячи з тизера, дизайн секретної новинки набуде рис прототипу Mazda Vision, який був представлений в 2022 році.

Автомобіль обладнають світлодіодними ліхтарями з піксельним малюнком, емблемою Mazda, що світиться, і стоп-сигналом у стилі «Формули-1» на дифузорі. За неофіційними даними, машину укомплектують електричною силовою установкою.

Раніше стало відомо, що японці вже розробляють Mazda MX-5 нового покоління. Проте дебют серійної версії родстера навряд чи слід очікувати раніше 2025 року. Автомобіль отримає модернізований 1,5-літровий двигун Skyactiv-G потужністю 135 кінських сил. Також клієнтам, як і раніше, запропонують 2,0-літровий чотирициліндровий атмосферний мотор Skyactiv-G з віддачею у 184 «конячки».


Не пропустіть