Lexus презентувала неординарний позашляховик із баром і піччю для піци (Фото)

Автовиробники теж здатні на створення екстравагантних проектів, які вражають своїми інноваціями. Зустрічайте концепт Lexus GX Monogram 2024 року. Цей унікальний автомобіль є спільним проектом преміального бренду Lexus та люксової компанії Monogram, який вирізняється великою кількістю індивідуальних зручностей.

Особливістю Lexus GX Monogram є його пристрасть до алкоголю. У бічних панелях автомобіля є спеціальні вирізи для зберігання вина та бурбону. Тут можна знайти пляшки з напоями, відкривалки та келихи для коктейлів. Крім того, автомобіль оснащений заднім холодильним ящиком, холодильним відсіком у задньому сидінні та баром для вина та спиртних напоїв.

Барний набір включає комплект бармена, гірку настоянку, скляний посуд та складну обробну дошку. Для любителів кулінарії Lexus додав прес-форму для льоду та електричну духовку для приготування піци, хліба або запеченого морського окуня. Комплект також включає звичайні столові прилади та відро для сміття, що робить GX Monogram ідеальним для гастрономічних пригод.

Інтер’єр автомобіля вирізняється оббивкою з верблюжої шкіри у двоколірному виконанні та чотиримісним компонуванням, із задніми сидіннями, розділеними великою центральною консоллю. Lexus заявляє, що цей унікальний автомобіль розроблений для “любителів кулінарії, вина та спиртних напоїв”. Побачити його наживо можна буде на заході Food & Wine Classic в Аспені, штат Колорадо, з 14 по 16 червня.

Хоча автовиробник не розкрив подробиць про силову установку GX Monogram, ймовірно, під капотом знаходиться той самий двигун, що і в серійному GX. Це 3,4-літровий бітурбований V6, який розвиває 349 кінських сил та 649 Нм крутного моменту. Десятиступінчаста автоматична коробка передач передає потужність на чотири колеса, забезпечуючи розгін до 97 км/год за 6,5 секунд та максимальну швидкість у 175 км/год.