Tesla готує автомобіль, який зможе літати

Ілон Маск знову дивує світ своїми заявами, цього разу стверджуючи, що новий Tesla Roadster зможе літати. Маск натякає на можливість польоту нового електричного спорткара, підігріваючи інтерес до нього. Tesla розпочала свій шлях у 2008 році з випуску першого Roadster, а нова версія була анонсована у 2017 році, хоча її випуск неодноразово відкладався. За поточними планами, дебют нового Roadster має відбутися наприкінці цього року, а перші поставки очікуються у 2025 році.

Маск обіцяє, що новий Roadster зможе розганятися до 100 км/год за одну секунду. Однак, це не найдивовижніше. У нещодавньому повідомленні він заявив, що Roadster зможе літати, згадуючи про можливість встановлення “SpaceX-пакету” з ракетними двигунами, які могли б піднімати автомобіль на висоту до півтора метра над землею. Маск пообіцяв, що презентація нового Roadster стане «найдивовижнішою демонстрацією продукту всіх часів».

Залишається питання: чи буде такий Roadster дозволений для їзди дорогами? Поки що це невідомо. Однак, якщо Tesla дотримається свого слова, ми побачимо цей фантастичний автомобіль у дії вже наприкінці року. Новий Roadster обіцяє стати справжньою сенсацією у світі автомобілів та встановити нові стандарти в автомобільній індустрії.