Geely представила новинку із футуристичним салоном та кріслами, що обертаються (Фото)

Компанія Geely представила салон нового флагманського позашляховика Galaxy Starship, який вразив своїм футуристичним дизайном. Виробник оприлюднив зображення, на яких видно, що інтер’єр автомобіля виглядає надзвичайно сучасно і технологічно.

Новий Geely Galaxy Starship буде трирядним п’ятимісним автомобілем, оснащеним двоспицевим мультифункціональним кермом із сенсорними кнопками, великими екранами на передній панелі та численними сенсорними панелями на дверях. Сидіння першого та другого рядів можуть обертатися, і ними можна буде керувати за допомогою голосових команд. В оздобленні салону використовуються тканини, а також хромовані та дерев’яні елементи.

Флагманський позашляховик Geely буде побудований на новій платформі Geely GEA (Geely Electric Architecture), призначеній для гібридних та повністю електричних моделей. Зовні автомобіль виділяється закритою передньою частиною без традиційних радіаторних решіток, прихованими дверними ручками, задніми дверима, що відкриваються вбік і вгору, контрастними триспицевими дисками та камерами замість традиційних бічних дзеркал.

Терміни виходу та технічні характеристики Geely Galaxy Starship поки що залишаються невідомими. Прототип позашляховика вперше був представлений навесні на Пекінському автосалоні 2024 року, але детальна інформація про серійну версію ще не оголошена.

Джерело carnewschina.com